Loading...

Efikasiteti:

Do të keni mundësi të përdorni ngrohjen dhe ftohjen tuaj, si dhe të ndizni dhe fikni dritat me një klik të vetëm nga kudo në shtëpinë tuaj dhe jashtë saj.

01
Praktike

Të kesh një shtëpi të zgjuar ju lejon të merreni me shumë pajisje dhe sisteme elektronike nga shtëpia ose jashtë saj. Ndizni dritat, pajisjet dhe monitoroni sigurinë

02
Komoditeti

Nuk keni pse të lëvizni nëpër shtëpi për të kryer funksione të ndryshme. Me pajisjet inteligjente, ju mund të kryeni të gjitha operacionet shtëpiake përmes aplikacioneve ndërsa uleni të qetë në divan ose në shtrat.

03
Siguria

Ju mund të përdorni pajisjen inteligjente për të kontrolluar dyert, dritaret, sensorët e të tjera për më tepër, mund të kontrolloni nëse dera e garazhit është mbyllur siç duhet përmes një aplikacioni. JNuk keni pse të shqetësoheni për të dalë për të kontrolluar.

04
Përshtatja

Ju mund të rregulloni çdo send të vetëm elektronik sipas dëshirës suaj dhe për më tepër, mund të vendosni afate kohore për zgjedhje të ndryshme që do të zbatohen.

05
Kursimi

Bota po bëhet e shtrenjtë dita ditës dhe njerëzit janë shumë të shqetësuar për faturat e tyre të shërbimeve. Shtëpia e zgjuar ju siguron të kurseni energji elektrike dhe të zvogëloni faturat e energjisë dhe ujit.

06

Doni të dini çfarë është një shtëpi SMART?

Ju japim përgjigjet për pyetjet tuaja

Our Brands

 • New Brand
 • New Brand
 • New Brand
 • New Brand
 • New Brand
 • New Brand
 • New Brand
 • New Brand
 • New Brand
 • New Brand
 • New Brand
 • New Brand
Ne perdorim cookies per te permiresuar eksperiencen tuaj ne faqen tone. Duke lundruar ne faqen tone ju pranoni perdorimin nga ana jone e cookies.

Take 20% Off

Product Promotion

Subscribe to the Ciya Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

Produkti u shtua në shportë

Continue shopping View Cart