Loading...

Më shumë rreth SMART Home

Më shumë rreth SMART Home

5 Benefitet e teknologjisë Smart Home

5 Benefitet e teknologjisë Smart Home

Në dekadën e fundit, telefonat inteligjentë kanë revolucionarizuar mënyrën se si ne jetojmë jetën tonë duke na dhënë kompjuterë të fuqishëm në pëllëmbët e duarve.Ata e bëjnë jetën tonë më të lehtë në çdo mënyrë, dhe cdo hap përpara në teknologji vetëm përmirëson aftësitë e tyre.   Tani është koha për të aplikuar të njëjtën

Pse duhet të keni një celës dritash SMART?

Zhvillimet në celësin e dritës inteligjente do të thotë që tani kontrolloni atmosferën dhe shikueshmërinë në shtëpinë tuaj në mënyrë shumë më inteligjente se kurrë më parë. Ka shumë qasje të ndryshme që mund të merrni për ndriçimin e zgjuar . Shumë pyetje do të mblidhen gjatë rrugës, duke filluar me arsyen pse duhet të

Pse të duhet një shtëpi SMART?

Pse të duhet një shtëpi SMART?

Teknologjia po përparon çdo ditë dhe të zotërosh shtëpi SMART po bëhet një domosdoshmëri. Në të kaluarën, shtëpitë SMART konsideroheshin të ishin pjesë e një stili luksoz të jetës, por sot ato janë bërë një pjesë e domosdoshme e jetës sonë, pothuajse sa celulari. Në këtë artikull, ne do të ndajmë disa nga arsyet themelore

The other virtues practice in succession by Franklin were silence, order, resolution, frugality, industry, sincerity, Justice, moderation, cleanliness, tranquility, chastity and humility. For the summary order he followed a little scheme of employing his time each day. From five to seven each morning he spent in bodily personal attention.

- Ciya Shop

Blog Post With Custom Quote

Making a decision to do something – this is the first step. we all know that nothing moves until someone makes a decision. the first action is always in making the decision to proceed. this is a fundamental step, which most people overlook. without clarity, you send a very garbled message out to the Universe.

Blog Post with Youtube Video

So, there you have it; the six steps that will help you to the fabled land of achievement and success! You now have the opportunity to push ahead and reach your potential. No more excuses – make the commitment to take action. Get the oars in the water and start rowing. Execution is the single biggest

Blog Post with Vimeo Video

It is truly amazing the damage that we, as parents, can inflict on our children. So why do we do it? For the most part, we don’t do it intentionally or with malice. In the majority of cases, the cause is a well-meaning but unskilled or un-thinking parent, who says the wrong thing at the

Ne perdorim cookies per te permiresuar eksperiencen tuaj ne faqen tone. Duke lundruar ne faqen tone ju pranoni perdorimin nga ana jone e cookies.

Take 20% Off

Product Promotion

Subscribe to the Ciya Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

Produkti u shtua në shportë

Continue shopping View Cart